Reviews

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

De heer uit: Valkenswaard

Vooraf goede informatie ontvangen. Levering en installatie was op korte termijn mogelijk. Installatieploeg was correct en meedenkend. After sales service in prima (vervanging omvormer en levering extra panelen)

Mevrouw uit: Maarheeze

Korte bewoordingen: Snelle service, vriendelijke lui, vakmanschap, goed overleg en advies vooraf, tevreden over aflevering, betaling, materiaal en techniek. Een goede investering voor de toekomst, want van dag 1 wordt er stroom geproduceerd. Een aanrader voor wie ook het milieu wil sparen.

Mevrouw uit: Eindhoven

Van de volledigheid van de offerte tot en met de professionele installatie van de panelen zelf was dit een zeer positieve ervaring voor ons. Goede uitleg van de monteurs die door weer en wind (letterlijk) vakwerk hebben afgeleverd.

De heer uit: Gastel

pro-actieve houding, klantgericht, vakmanschap.

Mijn complimenten!!

De heer uit: Geldrop

De heren(Stefan en jan) waren ruim voor de geplande tijd aanwezig. Stelde zich keurig voor en gaven aan wat ze gingen doen. Goed overleg over de plaatsing van de apparatuur. Goede uitleg over de werking. Hebben zelfs nog even een dakpan verwisseld op eigen initiatief. Alle rommel opgeruimd en de stofzuiger gebruikt. Kortom super goed.